Ninni: Thailand, Krabi dag 6

Publicerat den 2009-01-23 klockan 15:20:24 i kategorin Thailand 2009,


Krabi Town och vandring upp för 1237 trappsteg

Klockan ringde 7:00 i morse och vi började göra oss i ordning för utcheckning från vårt hotell. När detta väl var gjort tog vi en longtailboat till Krabi Town tillsammans med Anton och Elin.

Anton packåsna


Vi hittade ett superfräscht hotell med aircondition (THANK YOU BUDDHA) och sköna sängar. 25:- natten/person. Great!

Vi dumpade grejjerna inne på hotellet och gav oss ut för frukost på Gusto där vi även åt sist gång vi var i Krabi Town. Dom körde oss även ut till plattformen där vi startade vår nära-döden-upplevelse. En vandring upp för 1237 trappsteg, både små, höga och tjocka trappsteg....


Bilder nedanför alla trapporna. Här fanns även ett tigertämpelPå väg upp.... Gissa om det var jobbigt eller jobbigt? Svetten tokrann och man var nästan trött efter bara 100 trappsteg...


Äntligen uppe....Vägen ner var krånglig även den. Man använder tydligen inte sina muskler där bak så ofta, i alla fall inte jag. Tillslut så skakade knäskålarna och mina fötter åkte runt i foppatofflorna så tillslut kravlade jag mig ner barfota.
Nere på backen igen hittade vi hur många apor som hellst, dessa var även väldigt tjuvaktiga så vi höll hårt i våra saker. Vi ställde fram en tom vattenflaska och det tog bara några sekunder innan den var borta.Efter denna tur tog vi en lång härlig dusch och gick ut för att kolla kläder. Jag har letat efter en speciell bikini i flera dagar i rad nu, jag ger snart upp =( Christofer hittade shorts och linne, Yonge hittade linne även han :)
Vi passerade även en marknad, det var så jävla varmt på grund av all matos så vi flydde illa kvickt. Efter god mat och bloggande (i över två timmar pga slow internet!!!) är det nu dags att dra oss tillbaka till hotellet.

Kommentarer

Mimmi

Vindruvor...VILL HAAAAAAAAAAAA =))Jisses sicken strapats...blev själv helt slut innan jag läst klart...hehehe, men vad mycket Ni får se.

Och du & yonge hittade även ett husdjur ser jag. =)

Glöm inte solkrämen....ajaj vilken färg du fått idag stumpan.

Kram och hälsa till alla glada

2009-01-23 - 16:27:18

Kommentera gärna inlägget!

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar

Trackback


Ninni - NINNZAN.SE
Läs mer...

Du har nu hamnat hos en som heter Ninni.

Ninni arbetar just nu 100% inom ekonomi och har den stora turen att arbeta i samma ort som hon bor i.

Ninnis barn är födda 2011 och 2014.

Ninni bor söder om huvudstaden i ett radhus tillsammans med sina barn.