Ninni: Thailand, Krabi dag 4

Publicerat den 2009-01-22 klockan 12:25:32 i kategorin Thailand 2009,


Igår kväll gick jag, Yonge och Christofer tillsammans med våra nya gotländska grannar ner till "krogen" som vi var på härom kvällen. Vi hade tänkt att skippa middagen denna dag eftersom vi åt lunch så långt ut på eftermiddagen men här nere blev vi bra sugna så vi beställde in friterade lökringar och club sandwich / baguette.
Det blev på tok för mycket och jag vet inte riktigt vad jag sa till mamma och pappa när vi pratade i telefonen i natt runt 3-tiden thaitid.... Detta gav ju sitt resultat i morse när man skulle upp...! (mamma, det är inge knaaaark i vattenpipan!!! Få inte panik)

Bilder från gårdagskvällen

I morse när jag vaknade visste jag inte vad jag hette, så jag förstod inte när killarna försvann för att ta en nybörjar kurs i bergsklättring.  Klockan 10 vaknade jag av städerskor som skulle in, men jag tackade nej och började göra mig i ordning för stranden. Jag gick själv till stranden, gick även fel (jag och mitt lokalsinne...). Väl framme hade jag en vattenflaska och inga pengar eftersom Yonge fått med sig alla småpengar, och dom vill inte ha 500 baths sedlar eller över.... Smart att tacka nej till köpare... Jag var på stranden i cirka två timmar innan jag fick värmeanfall och gick tillbaka. Resten av dagen blev slappisar vid poolen samt en STOR middag.
Kommentarer

Ninnis mamma

Hmmm jag undrar jag efter det samtalet... inte konstigt att du inte vaknade till förrän sent... :-)

2009-01-22 - 12:35:12

Kommentera gärna inlägget!

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar

Trackback


Ninni - NINNZAN.SE
Läs mer...

Du har nu hamnat hos en som heter Ninni.

Ninni arbetar just nu 100% inom ekonomi och har den stora turen att arbeta i samma ort som hon bor i.

Ninnis barn är födda 2011 och 2014.

Ninni bor söder om huvudstaden i ett radhus tillsammans med sina barn.