IBBE: Gårdagen och Dag 3

Publicerat den 2009-01-20 klockan 12:58:43 i kategorin Thailand 2009,


Hej igen!
Igår blev det en riktig fullspäckad kväll efter middagen. Middagen däremot var fruktansvärd. Maten vi fick var väldigt långsam och dessutom så glömde vi få vårat ris. Så kycklingen blev kall :( och vi fick klaga på dem. Efter det har vi beslutat att inte äta på Östra sidan någon mer. Maten smakar sämre och servicen är långsammare. Det blir Västra sidan framöver!!

  

Efter maten så drog vi oss vidare till The Left Bar. Vi hade tidigare samma dag fått ett reklamblad. Gratis eldshow, ormshow och thaiboxning. Det var bara att springa dit! Väl där så var det självklart mycket folk, men vi lyckades få ett bra bord.  Vi beställde in lite dricka för att invänta showen. Min Long Island Ice Tea var det starkaste jag hade druckit på länge. Säkert 80% sprit och resten var väl bara smaktillsatser. Antons öl var en 64 cl flaska! Riktig bjässe! Våran härliga bartender var sjukt trevlig och skrattade mycket.
  
Och till sist! Första visningen var Eldshowen. Killen körde enkel pinne, dubbel pinne och sina två eldklot med kedjor!

 
Samtidigt som killen försökte bränna ner stället så såg vi thaiboxarna förbereda sig. Två korta muskulösa gentlemens! Och det blev ett himla drag när fighten starta. Snabba sparkar, hårda smällar och mycket skrik. Publiken var vild också! Matchen var riktigt entertaining. En jämn kamp mellan de två djuren. Och det hela slutade med en riktig knock-out!
  
Och sen till kvällens höjdpunkt! ORMAR! Detta var helt klart det häftigaste vi hittils varit med om! Det har inte varit så mycket adrenalin någonsin. Det var så spektakulärt och spännande som detta! Johnny som var ormtjusaren var ett riktig proffs. Och han bjöd verkligen på det bästa! Arga leken med kobror! Puss på ormar! Och sina blixtsnabba reflexer!  
Han visade upp tre ormar. Glasögonkobran, en argsint orm som högg (ej giftig) och till sist den stora Kungskobran. Denna var riktigt jävla stor! 4-5 meter i längd och då var den bara en yngling. Tjock i storlek och riktigt jävla snabb. Publiken runt omkring fick rysningar och man kände spänningen. Många skrek och hoppa undan när ormen försökte smita bort. Jag filmade två klipp när han pussa ormarna, fast de kan ju tyvärr inte lägga upp pga storleken.
  

Dag 3 så tog vi frukostbuffen som vanligt :D Den är verkligen jättegod! Sedan så solade vi 2 timmar innan vi bestämde oss för att ta båten in till Krabi Town. Båtresan som tar cirka 30 minuter är riktigt härlig! Vinden blåser superskönt och man glömmer bort värmen för en sekund! Väl där så gjorde vi lite sightseeing och åt lunch på en riktigt bra restaurang. Trevlig familj som ägde den och maten var riktigt fin och fräsch. Bättre faktiskt än här på Railay Beach. Och mycket mycket billigare dessutom. De var så snälla så de fick mycket dricks :D.
  
 

Nu har min text blivit helgalen! Allt är centrerat och jättetokigt! FÖRLÅT! Jag kan inte få till det heller. Denna kväll ska jag påbörja med thaimassage och sedan ska vi väl förbi puben igen :D På fredag är det planerat att åka in till Krabi Town igen. Då ska vi besöka deras stora stora tempel med en 1700 trappsteg upp! Höga trappsteg!

/I - M, nu har jag också stått öga mot öga med en Kobra!

Kommentarer

M

ohääää! Scary! Din kobra var avgiftad kanske! Min var 4 real:D

2009-01-21 - 17:26:14

Kommentera gärna inlägget!

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar

Trackback


Ninni - NINNZAN.SE
Läs mer...

Du har nu hamnat hos en som heter Ninni.

Ninni arbetar just nu 100% inom ekonomi och har den stora turen att arbeta i samma ort som hon bor i.

Ninnis barn är födda 2011 och 2014.

Ninni bor söder om huvudstaden i ett radhus tillsammans med sina barn.