IBBE: Dag 7

Publicerat den 2009-01-24 klockan 15:18:04 i kategorin Thailand 2009,


BILDER KOMMER IMORRN. DATORN JAG SITTER PÅ ÄR OTROLIGT DÅLIG!

Hej!
Andra dagen här på Krabi Town! Idag försökte vi sova ut men blev väckte av Ninni redan 08:30. Aldrig får man sovmorgon. Vi kom fram till besöka Ao Nang idag. Det är en grannort cirka 30 minuters bilresa från Krabi. Där har de badstränder, mer shopping och McDonalds :).
Väl där så var det strålande väder och temperaturen på närmare 40 grader säkert. Dvs alldeles för varmt för mig att sitta på en strand och sola. Så jag spenderade min tid med att shoppa och verkligen öva på mitt prutande. Finns många butiker längs gatorna. De allra flesta säljer samma saker. Så det gäller att ligga i och nästan fightas om bra pris. Det räcker inte med att pruta 25%. Bli nöjd med 50% rabatt, då kan du känna att du gjort ett kap. Så dagens shopping slutade med 2 boxershorts, 1 keps, 1 klocka, 1 linne. I slutändan fick jag nästan allt på halva priset förutom kepsen. Jag är ändå ganska nöjd.
Inget bad för mig idag. Jag satt mest i skuggen för att svalka mig. Något jag däremot lyckades göra var att göra en försäljare riktigt förbannad. Han sålde en massa japanska samurajsvärd. Och han trodde jag håna honom när jag fråga om den var riktig eller kopia. Sen när vi började prata om pris så blev han nonschalant. Så då sade jag att hans attityd stank, då skrek han Phuck You!! Phuck your mom!! Riktig lortgris är han :).

Väl tillbaks i Krabi så tog jag en skön dusch. Vi har precis ätit lite middag på KFC (Kentucky Fried Chicken). Även hittat Krabis kvällsmarknad där de serverar småsnacks och mat från stånd. Riktigt kul!! :)
Nu sitter jag här framför datorn och håller på att somna. Imorrn bär det av igen vidare till nya badstränder!! Namnet på ön vet jag inte, men jag berättar mer imorrn :D

/I

Kommentarer

Kommentera gärna inlägget!

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar

Trackback


Ninni - NINNZAN.SE
Läs mer...

Du har nu hamnat hos en som heter Ninni.

Ninni arbetar just nu 100% inom ekonomi och har den stora turen att arbeta i samma ort som hon bor i.

Ninnis barn är födda 2011 och 2014.

Ninni bor söder om huvudstaden i ett radhus tillsammans med sina barn.