IBBE: Dag 1

Publicerat den 2009-01-18 klockan 12:26:47 i kategorin Thailand 2009,


Hej på er alla!
Dag 1 som sagt! Efter totalt 24 timmar av resande, flygande, tittande, väntande, sovande och skrikande bebisar så är vi äntligen framme. Klockan är nu 18:11 här på Rilay Beach. Vi har hunnit med lite sola och bada. Som sagt landa vi först i Bangkok, sen snabbt vidare med inrikesflyg till Krabi. Från Krabis gulliga flygplats tog vi snabbtaxi till Ao Nang piren. Därifrån en liten båt till Rilay Beach. På vägen så tog jag lite bilder, laddar upp en åt er. Naturen och landskapen är helt overkliga. Exakt som filmen The Beach! Overkligt höga och med massa träd på. De flesta stränderna är av det finate sanden man kan uppleva. Som mjöl mellan tårna, finkornigt och lent. Och inte alls varmt att gå eller promenera på. Värmen är helt oslagbar och det behövs verkligen att smörja sig med solkräm. Båtrestaurangerna är roliga, men försäljarna är jobbiga. Lite öl och glass köpte vi ifrån dem iaf. Min lunch blev ett grillat kycklinglår hahaha :).

Nu ska vi som sagt vidare och äta på en restaurang på Rilay västra sida. Finns två sidor på denna lilla ö. Ena är dyrare, finare och bättre stränder. Den östra sidan är fattig, smutsig och väldigt väldigt dålig helt enkel. Inte så många speciella upplevelser idag. Förutom värmen och det nya landet. Fortsätt kommentera ;D Och läs också Ninnis inlägg :D.

/I  (under tiden jag skrev detta inlägg blev jag myggbuten 5 ggr)Kommentarer

mamma

åhh vad härligt det ser ut!! Tur ni så snabbt börjar skriva och lägga in bilder. Träffade ni grannarna? Jag har lagt kommentar tidigare men du har väl bojkottat det...? :-)

2009-01-18 - 12:32:26

ninnis mamma...

Ja, det var ju trevligt att läsa ditt inlägg men som du kanske förstår trodde jag det var Ninni... Jag vet ung. vad Ninni och hennes bror kommer att säga, men det får jag bjuda på! Ha en bra resa!

2009-01-18 - 12:37:55

OKO

Ser mysigt ut, era assssss! :)

2009-01-18 - 18:08:27

Kommentera gärna inlägget!

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar

Trackback


Ninni - NINNZAN.SE
Läs mer...

Du har nu hamnat hos en som heter Ninni.

Ninni arbetar just nu 100% inom ekonomi och har den stora turen att arbeta i samma ort som hon bor i.

Ninnis barn är födda 2011 och 2014.

Ninni bor söder om huvudstaden i ett radhus tillsammans med sina barn.