ESL kaos?

Publicerat den 2009-08-18 klockan 12:55:25 i kategorin esl,


Återigen till kaoset för slutspelet av ESL.

För ett tag sedan skrev jag vad jag tyckte angående ESL och deras slutspel i Tyskland. Informationen om slutspel i Tyskland kom ut på tok försent för både oss i unFinished samt för topseedade franskorna. badGirls vann på WO mot franskorna, och vi fick ge över vår vinst till tyska SNOGARD.
Igår kom nyheten om att även badGirls får ge över sin plats till tyska aTTax.

Anledningen för avhoppet från badGirls framgår inte i nyheten.
Anledningen är ganska simpel och kan bero på ett svek från deras egna spelare, irene.

Zinic har under en tid varit på halva unFinished i frågan om standin då Cazzidy inte kan närvara vid slutspelet. Kravet från uF har varit simplare än simplast - att få bära unFinished tröjan under finalerna. Detta tolererade inte Zinic och frågade om mina spelare drev om kravet och sedan visade dom sitt rätta jag.
Om mitt inlägg om stand-in stämmer så gick väl Irene med på att bära en rosa tröja och tackade ja, vilket gjorde att hennes egna lag inte kunde närvara.

Är man förvånad? Ikke. Jag blir aldrig förvånad när zinic kör över land och rike med kommentarer, skitsnack och krav.
Kommentarer

elin

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAAHAHNär ska man sluta bli förvånad? :D

2009-08-18 - 13:03:45
Blogg/Hemsida: http://sedergren.blogg.se/

Jenny

Haha skulle då fan inte välkomna den lagkamraten tillbaka till laget sen.

2009-08-18 - 13:19:01
Blogg/Hemsida: http://passi0n.devote.se

Snotra

LOOOOOL !! Alltså nej man är ju inte förvånad, men ändå så jävla fult!!!! Förstår inte varför dom inte kunde låta nån ha på sig uF tröjan egentligen?? haha, ja mena de e väll ganska självklart? hahah. Men jävligt fult av irene då! :S

2009-08-18 - 13:24:10
Blogg/Hemsida: http://snotra.wordpress.com

Lancia

Och ändå Ninni....ändå så blir ni kompisar sen igen. Lär dig girl, man kan inte låta sig köras över, förlåta, köras över igen, förlåta igen osv osv... (OCh nu menar jag inte bara zinic, för jag har ingen direkt koll på vad alla era tjafs back in the days har handlat om, utan jag menar alla!) Man får liksom sluta vända andra kinden till när det nått en viss gräns.Kram!

2009-08-18 - 16:57:52
Blogg/Hemsida: http://lancia.blogg.se/

sabz

Haha, det roliga är juh att när uF stal ipsa på DH, så frågade vi juh zelena om hon kunde spela med oss. Hon vägrade ha på sig EYE tröjan SAMT nicka EYE ingame... Hon skulle ha seules tröja och nicka seu ingame.Men som sagt, det är juh zinic/seu....vinden ska blåsa efter deras kappa...

2009-08-18 - 17:40:33
Blogg/Hemsida: http://www.metrobloggen.se/sabz

zAAz

Trodde aldrig du kunde hitta på saker och skriva det bara rakt ut på nätet när du inte ens vet något. Okej vi fråga "dina" spelare men sen att du hittar på att badgirls inte åkte på grund av oss är fan i mig falskt. De kunde inte resa ditt så vi valde henne. Thats it! www.myzinic.com läs nyheten istället om irene. Ursäkta bara, var du 25 år eller? Puss

2009-08-18 - 22:01:52

N

Då väckte man den björn som länge sovit - zAAz :)Lilla vän, läs mitt inlägg återigen och notera "om mitt inlägg om stand-in stämmer" innan du dampar sönder som du alltid gör. Jag kanske borde tjock-markera meningen åt dig så att du inte bara läser det du vill läsa?Notera även att detta är en blogg - inte en nyhetssida. Kul att du lusläser den ;)Som svar på din fråga så var jag inte 25 år, jag är 25 år. "Puss"

2009-08-19 - 08:58:54
Blogg/Hemsida: http://ninnzanlee.blogg.se/

Miranda

What to do? What to say? Jag har en sak o säga : P To the INSAMMA!

2009-08-19 - 13:43:21
Blogg/Hemsida: http://sannewtf.blogg.se/

zAAz

Du får ju det ffs och låta som att det är irenes fel, du ser ju själv vad Snotra kommenterar "Men jävligt fult av irene då! :S" Shit alltså, man blir fan cp i huvet av att du sitter och skriver såna grejer. Det är en blogg ja men so what? Eller ja just det, bloggen är ju ditt liv. Undrar fan vem som är femalescenens dramaqueeN nu förtiden, guess its you! Orkar inte lägga ner mer tid på denna värdelösa sidan seeeeeeees!

2009-08-19 - 17:49:21

zAAz

JA HÄR VAKNADE BJÖRNEN som länge SOVIT OCH HÅLLT SIN KÄFT MEN ÄR TVUNGEN ATT ÖPPNA SIN KÄFT IGEN PGA ATT SÅ FORT HON HÅLLER SIN KÄFT ÖPPNAR EN ANNAN STÖRSTA KÄFTEN! Du får ju det ffs och låta som att det är irenes fel, du ser ju själv vad Snotra kommenterar "Men jävligt fult av irene då! :S" Shit alltså, man blir fan cp i huvet av att du sitter och skriver såna grejer. Det är en blogg ja men so what? Eller ja just det, bloggen är ju ditt liv. Undrar fan vem som är femalescenens dramaqueeN nu förtiden, guess its you! Du verkar älska nämna oss, vi nämner ju knappt dig. Fattar inte ens va du tjänar på att skriva om oss. Visar allt liksom, orkar inte med denna värdelösa sidan. Herrrrrrå!

2009-08-19 - 20:12:34

Ninn

Jag säger det IGEN - du läser det du vill läsa.

Om du tycker att "jag skrivit att det är irenes fel" när jag i verkligheten även skrivit "Om mitt inlägg om stand-in stämmer".Klart jag ser vad Snotra har skrivit, är det hennes kommentar som är själva blogginlägget?När du är förbannad är du så söt, det vet du :) Allt bara flyger ut ur käften på dig, så som kommentarer eller ljug.

"vi vann senaste säsongen av ESL" - videointervju ala rakaka. Var det inte vi som slog ut er och därmed placerade ni er på en 4:e plats?Det hade räckt med en kommentar eftersom dom liknar varandra jävligt mycket sötnos, men du kunde inte ens hålla dig mellan klockan 17:49 och 20:12"Herråååååååå seeeees"

2009-08-21 - 18:27:04
Blogg/Hemsida: http://ninnzanlee.blogg.se/

aNouC

I sent u a message here which didn't work and I sent it to u via SK. Since you didn't answer, dunno if u got it or not :$ lemme know, thx :D

2009-08-22 - 09:52:00
Blogg/Hemsida: http://anouc.spaces.live.com

Yllet

xD

2009-08-24 - 12:53:06
Blogg/Hemsida: http://yllet.blogg.se/

IpSa

"vi vann senaste säsongen av ESL"

Asså sorry att jag gick ut med ett sånt uttalande, vet att vi vann någon esl-liga iaf. ONLINE. Sorry för att vi inte memorerar varenda vinst mot er ;D. Ursäkta om du var den enda som kom ihåg att ni slog ut oss. :)resten av världen minns knappast vad vi säger förutom du... men yeye, antar att du behöver ha en åsikt om allt, och eftersom du sitter å letar efter fel på oss i videos som rakaka lägger upp visar bara att du är den enda som bryr dig om oss. Du behöver inte dra upp varenda lilla sak vi säger fel. Du får bara dig själv verka desperat att smutskasta oss när i själva verket pallar vi knappast bry oss om er längre. Detta handlar om cs and cs only. Men ni får det att verka som att det är mer.. Patetiskt. Sen att du skriver en hel bok till irene och försöker be om ursäkt och ännu en gång smutskasta oss är också patetiskt. Vi snackade inte ens illa om er till irene. Vi förklarade läget så som det egentligen är.

2009-08-24 - 17:59:56

IpSa

btw är fett överaskad att du ens följer oss på videos å sånt skit... trodde ni inte brydde er. Men i guess we are far to interesting to keep away from. :|

2009-08-24 - 18:01:32

zAAz

zZZzz orkar inte med dig, man pallar knappt läsa va det är du sitter och skriver. Du är bara jobbig nu så var snäll och sluta skriva till mig för jag bryr mig inte om dig du kanske bryr dig om mig/oss men vad ska man göra sånt är livet ;)

2009-08-24 - 18:31:02

N

Snygg du är zAAzie, vem var det som tände en raket i ärslet på dig och tvingade in dig på denna sida än en gång, trots att "du inte orkar med denna värdelösa sida"?IpSa, allt handlar inte bara om er hela tiden, och det finns en till människa som försökt banka in det i huvudet på dig ett flertal gånger.

Jag följer event, så som i detta fall ESL där vi inte kunde närvara i, trots en top4 placering. Jag följde herrmatcher så som tjejmatcher, läste intervjuer, såg videointervjuer samt stream från matcher och det tror jag att du också gör eftersom du är intresserad av Counter-Strike? Inte direkt som så att jag BARA följer era matcher, ERA stream och ERA intervjuer, ledsen för att göra dig besviken om det ;DNär du skriver att ni "knappt pallar bry er om oss", varför lägger du då energi i ett inlägg som är längre än en halv sida från en bok med en kommentar? ;D

2009-08-26 - 14:45:07
Blogg/Hemsida: http://ninnzanlee.blogg.se/

Kommentera gärna inlägget!

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar

Trackback


Ninni - NINNZAN.SE
Läs mer...

Du har nu hamnat hos en som heter Ninni.

Ninni arbetar just nu 100% inom ekonomi och har den stora turen att arbeta i samma ort som hon bor i.

Ninnis barn är födda 2011 och 2014.

Ninni bor söder om huvudstaden i ett radhus tillsammans med barnen och sambon.