Skituppdatering

Publicerat den 2009-04-21 klockan 14:22:22 i kategorin online,


Man började fundera på om det återigen var 1:a april när man surfade runt sin dagliga dos på diverse Counter-Strike hemsidor i morse. En steamuppdatering har gjorts och som vanligt blir jag helt hysterisk.

Den första steamuppdateringen som jag verkligen minns, det var när själva steam kom - man kunde adda friends och allt där till. Det tog ett långt tag innan jag ens diggade idén. En annan stor uppdatering som gjorde att jag skrek ut att jag aldrig mer skulle öppna spelet Counter-Strike var när delay sattes på AWP:n. SATAN i min lilla låda vad förbannad jag blev. Jag var guden med AWP förr i tiden. Visserligen var kanske många andra också det, man kunde hålla lång utan att behöva röra sig ur fläcken med sin gröna älgbössa medan fem motståndare kom springandes emot en. BAM - swich mellan kniv och AWP, BAM igen. Folk dog som flugor. Jag är fortfarande trög med AWP:n men visst, jag träffar.

Dagens uppdatering gör att man måste ändra hela sin spelstil. Man måste ändra lagspelet och taktikerna totalt. Jag funderar på varför valve måste göra uppdateringar på ett spel som faktiskt fungerar smärtfritt. Det känns som om man nu för tiden blir straffad för att man spelar CS.
Man kan inte längre hoppa utan att det blir ett steg som hörs. Min tanke går då till ljudlösa boostar som då inte längre kommer att förbli ljudlösa.
Någon p12:a skrev på rakaka att man heller inte kan smyga i stegar längre. Alla dessa små idiotuppdateringar gör mig galen.
Vilken tur att vi får känna på denna uppdatering för första gången när en tjejcup startar ikväll, samt att vi kanske kommer att spela vår slutspelsmatch mot de glada grekerna! HÄRLIGT! What 2 do...

Och ja - det är dagens ilandsproblem!

Update
Inte nog med att dom fixat det dom kallat buggar, man kan nu stå och hoppa inne på golvet på nuke - det låter då som man är på yard. När man hoppar på yard låter det som om man hoppar inne i b1. Great?? Bugg?? SKIT PÅ RE
Kommentarer

Yllet

JAG BLIR SÅ JÄVLA RASANDE!

2009-04-23 - 16:01:57
Blogg/Hemsida: http://yllet.blogg.se/

Kommentera gärna inlägget!

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar

Trackback


Ninni - NINNZAN.SE
Läs mer...

Du har nu hamnat hos en som heter Ninni.

Ninni arbetar just nu 100% inom ekonomi och har den stora turen att arbeta i samma ort som hon bor i.

Ninnis barn är födda 2011 och 2014.

Ninni bor söder om huvudstaden i ett radhus tillsammans med sina barn.