Grattis tuta!

Publicerat den 2009-04-15 klockan 22:03:04 i kategorin Allmänt,


Min älskade mor fyller år idag. Tyvärr är jag på fel sida av Sverige och får inte fira tillsammans med resten av familjen... Jag har firat genom att sända Tuta ett blomogram samt äta på MAX med Yonge.

Jag har dock fått fira Mamma, samt även mina två bröder under påskhelgen. Jag och Yonge bilade till Strömstad i torsdags. Efter 14 minuters bilresa stannade vi till i Fittja för kaffepaus och korv med räksallad. Därefter var tog det tvärstopp. Kö från Kungens Kurva till Södertälje. Det blev stopp i Karlstad för McDonalds och tankning i Billingsfors. Yonge fick uppleva den "roliga" resan genom skogarna i Dalsland - Never ending road typ.

Bilresa: 17:27-23:27.
Väl framme i Strömstad var det mys och KANONVÄDER samtliga dagar. Vinkväll med Mimmi och mamma som vanligt på fredagar, fick även prova på Mimmi's masage - superhärligt.
Påskafton blev en något annorlunda påskafton för vår del. Vi firade altså födelsedag för mamma, Christofer och Joakim. Tjocka släkten var på plats samt respektive till bröderna. God mat och en massa tårtor, var totalt slut efter denna dagen, och solbränd i nyllet. Tja stopljus!

Ellie och hennes älskade apa
Hemresan tog endast fem timmar då det var dagsljus i Dalsland = man kan köra på normalt utan att tänka på älg, rådjur och bävrar. Vi åkte från Strömstad klockan 18 och jag grät nog i 5-10 mil. Det är så jobbigt att lämna familjen.. Jag har redan börjat kolla på resor dit under sommaren men SJ är som sagt som dom är. Jag har hittat två hemresor som är direkttåg, X2000 från Strömstad till Stockholm, men på nåt jävla vänster så finns det inte tåg till Strömstad som går via Herrljunga/Hallsberg, man måste altså ner till Göteborg. Anledningen till detta är att Västtrafik inte har uppdaterat sin sommartidtabell, detta sker den 13e juni och då kommer samtliga biljetter till Strömstad kosta över 1000 kronor. HEJJA!

Kommentarer

Yonge

Grattis alla 3 igen ! :D

2009-04-16 - 01:22:06
Blogg/Hemsida: http://www.unfinished.se

Mor Mia (ej Tuta...)

Tack båda två för uppvaktningen, både med presenten jag fick på kalaset och den jätte fina blombuketten som kom med hemleverans! (som först levererades till jobbet så "alla" fick reda på att jag fyllde år men gått för dagen) Det är ju som om jag fyllde jämna år och något stort att fira?! Tack min bästa dotter! Puss o kram

2009-04-16 - 09:13:52

Kaosets Gudinna

Hahaha jag läste fel i rubriken. "GRATIS TUTTAR"

2009-04-18 - 11:26:52
Blogg/Hemsida: http://kaosetsgudinna.blogg.se/

Kommentera gärna inlägget!

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar

Trackback


Ninni - NINNZAN.SE
Läs mer...

Du har nu hamnat hos en som heter Ninni.

Ninni arbetar just nu 100% inom ekonomi och har den stora turen att arbeta i samma ort som hon bor i.

Ninnis barn är födda 2011 och 2014.

Ninni bor söder om huvudstaden i ett radhus tillsammans med sina barn.