Det är ingenting

Publicerat den 2009-04-09 klockan 16:08:52 i kategorin Allmänt,


Jag har haft fruktansvärda magsmärtor i tre dagar. Magen är jäst och gigantisk och det gör ont konstant. Idag tog jag mig mod och ringde till vårdguiden och berättade om mina symptom. Det började med att jag fick en snärt på näsan i och med att det var tredje dagen, hon rådde mig att åka till akuten då det lät som om det var blindtarmsinflammationen det handlade om.
   Jag gick från jobbet redan klockan 10 och begav mig till Huddinge sjukhus. Inte en kotte var på närakuten, trodde att det skulle vara proppfullt.
Jag anmälde  mig i kassan och berättade lite kortfattat vad det var som var fel och hon trodde att jag skulle gå till gynekologen istället, men innan dess skulle jag få pinka i en kopp - alltid lika roligt.. När jag var klar fick jag sitta i väntrummet för att sedan få besked om att en doktor ville ta emot mig på en gång. Jaha tänkte jag, skulle jag inte gå till gynmottagningen ialla fall?
En doktor klämde och kände på magen, men det var inte blindtarmen som gått igång, jag fick även ta blodprov.
Det besked jag fick var att mitt blod utgav vita blodkroppar, sen var det ingenting mer med det. Jag får gå här med min ballongmage och smärtor "för det är ingenting".

Detta får mig att tänka tillbaka på min tid med halsmandelsproblem. Halsböld - det är någonting jag gått igenom MÅNGA gånger i mitt liv. Det börjar med lite halsont, det slutar med att man inte kan prata, man kan inte äta eller svälja sitt eget saliv, man åker till sjukhuset och får på näsan att "det är ingenting" och "vi kan inte ge dig penecelin eftersom du inte har ett virus". Man blir hemskickad för att tre dagar senare få åka in akut och skära snitt i halsmandlarna med skallpell i vaket tillstånd och låta var och blod rinna ut från halsmandlarna medan dom sitter där och klämmer med en stor pinsettliknande tång för att kräma ur det sista. "Men det var ju ingenting?"
Undra hur det här slutar...

Aja, ska försöka packa det sista inför resan till Strömstad nu. Yonge har inte slutat jobbet än så vi lär ju komma fram sent i natt...
Kommentarer

Snotra

Visst blir man glad av den underbara vården vi har!! :oMen hoppas du får en trevlig påsk ändå o att de där "ingenting" försvinner!

2009-04-10 - 20:41:15
Blogg/Hemsida: http://www.snotra.wordpress.com

sabz

en massa saker

2009-04-15 - 08:12:38
Blogg/Hemsida: http://www.metrobloggen.se/sabz

Kommentera gärna inlägget!

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar

Trackback


Ninni - NINNZAN.SE
Läs mer...

Du har nu hamnat hos en som heter Ninni.

Ninni arbetar just nu 100% inom ekonomi och har den stora turen att arbeta i samma ort som hon bor i.

Ninnis barn är födda 2011 och 2014.

Ninni bor söder om huvudstaden i ett radhus tillsammans med sina barn.